Το ΩΑ στην free press Boulevard

http://www.eboulevard.gr/np/newspaper.php?issue=48#page/31

EX-LIBRIS

Το Ω-ΑΘΗΝΑ, ένα βιβλίο αναζήτησης και ανάλυσης της Ακρόπολης, είναι ένα διαφορετικό και γρήγορο βιβλίο, μιας νέας Αθηναίας ζωγράφου και αρχιτέκτονος. Είναι μια εικαστική προσπάθεια που θέλει να μας φέρει πιο κοντά με την Αθήνα, τις τέχνες, την ψυχ-ανάληση και με τον εαυτό μας, λέει η συγγραφέας Σοφία Ελλένα.

Οι μύθοι και οι αρχαίες μαγικές ιστορίες μαζί με τα πολύχρωμα σχέδια επιχειρούν να αποσπάσουν για λίγο τον αναγνώστη από την σύγχρονη Αθήνα και να τον κάνουν να νιώσει πως ήταν να ζεις 2.500 χρόνια πίσω.

Οι σκέψεις των Αθηναίων φιλοσόφων, κοφτές και περιεκτικές, μοιάζουν σήμερα πιο επίκαιρες και μοντέρνες από ποτέ.

 

Άραγε μπορούμε να αλλάξουμε τις συνήθειές μας και τον τρόπο που σκεφτόμαστε?

 

Το Ω-Α είναι μια έρευνα σε όλα τα γιατί του Παρθενώνα, και διαβάζοντας τις σημειώσεις μιας αρχιτεκτονικής ψυχανάλυσης της Ακρόπολης, υποκύπτουμε κάποια στιγμή να βάλουμε τις δικές μας σκέψεις και πράξεις παράλληλα με την ιστορία της Ακρόπολης.

Άραγε μπορεί ένα βιβλίο να σε οδηγήσε στην δική σου ιστορία?

Το Ω-Α είναι εικαστικό έργο μεταξύ πόλης και ατόμου που ερευνά πως το να είσαι ο καλύτερος εαυτός σου, μπορεί να κάνει την ζωή στην πόλη μας καλύτερη.

Ω-Α Φέτος διάβασε ένα βιβλίο_

Το βιβλίο θα το βρείτε στο www.sofiahellena.gr και αποστέλεται σε όλη την Ελλάδα με την ελπίδα να γίνουν όλοι οι άνθρωποι χαρούμενοι και ευαισθητοποιημένοι προς τις τέχνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *